Többször brutálisan megverte, megütötte és fejbe rúgta élettársát a borsodi férfi

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség kapcsolati erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta élettársát.

A vádirat szerint a férfi 2021. március hónaptól augusztus hónap végéig élettársi kapcsolatban élt a sértett nővel, akit együttélésük során rendszeresen bántalmazott. 2021. május elején az esti órákban élettársával az utcán sétáltak hazafelé, vitatkozni kezdtek, ekkor élettársa nyakát megragadta és földre lökte, házukba érve tovább szidalmazta, majd több alkalommal ököllel arcán és fején megütötte. A sértett a cselekmény következtében súlyos sérüléseket szenvedett el.

A vádlott 2021. augusztus második felében egy napon a délutáni órákban ismételten vitatkozott élettársával, az ágyon fekvő nőt fejbe rúgta, majd ököllel mellkasát, fejét, lábát, karjait ütlegelte. A sértett könnyebb zúzódásos, illetőleg vérömlennyel és repesztett sebekkel járó sérüléseket szenvedett el.

A nő végül megelégelte a vádlott agresszivitását, szakított vele és hazaköltözött a szüleihez.

Az ügyészség a más ügyben letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtön büntetés és közügyektől eltiltást kiszabását indítványozza a bíróságnál.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek